Шофьорът на камиона, който вчера сутринта претърпя катастрофа при която загина бившият

...
Шофьорът на камиона, който вчера сутринта претърпя катастрофа при която загина бившият
Коментари Харесай

Шофьорът на камиона от катастрофата, при която загина Йешич, е в шок: Всичко стана за две секунди

Шофьорът на камиона, който през вчерашния ден сутринта претърпя катастрофа при която загина бившият треньор на ЦСКА и Славия Миодраг Йешич, разяснява случилото се. Той е незасегнат след зловещия преден конфликт, станал на автомагистралата Рума - Ярак, в самостоятелна република Войводина, оповестява republika.rs.

" Когато видял автомобил " Ситроен ", ръководен от Йешич, той се е опитал да го избегне, само че не е съумял " - споделя източник на " Kurir " след следствието.

Става ясно, че водачът е в потрес от случилото се. Той е родом от Лозница, а пред сръбската преса той разгласи, че е нямало по какъв начин да избегне удара с автомобила на Миодраг Йешич.

" Всичко стана за две секунди ", повторил няколко пъти шокираният водач на тира. Припомняме, че придвижването в сектора на злополуката беше спряно за часове.

" Разследването ще откри всички детайлности към злополуката, а водачът на камиона не е арестуван, тъй като не е предизвикал злополуката, при която почина Миодраг Йешич. След случая екип на Спешна помощ е прегледал водача на камиона, който е дал и показания в полицията ", прибавя още източникът от следствието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР